Logo s
 
O meni

O meni

Vsaka pot, pa naj si bo še tako dolga, se zmerom začne s prvim korakom. Prvi korak je tudi najpomembnejši, saj v sebi nakazuje trdno odločenost kreniti in smer v katero se podamo.
In ta moja pot se je začela takrat, ko sem se odločila za poklic maserke. Že od nekdaj me je veselilo delo z ljudmi, še bolj pa samo dejstvo, da lahko tudi sama nekaj pripomorem k njihovemu boljšemu počutju. V tistem trenutku je bila želja po lastnem salonu še zelo daleč od realnosti, a verjela sem v njo in z odločnimi koraki stopala njej na proti. Ves čas sem se tudi dodatno izobraževala in spoznavala nove tehnike masaž.
In danes vas lahko z največjim zadovoljstvom povabim v moj sodobno in prijetno opremljen masažni salon, v katerem boste pozabili na stresni način življenja, ki se mu žal ne moremo izogniti. Čas masaže so trenutki, ki si jih lahko podarite. Trenutki, ko se lahko prepustite sproščujoči masaži ob prijetni glasbi in nežnem dotiku. Če pa vas pestijo bolečine, ki so povezane s hrbtenico in so velikokrat posledica vsakodnevnih prekomernih obremenitev, vam predlagam mojo terapevtsko masažo, ki bo izboljšala vaše telesno in duševno počutje. Učinek masaže se bo povečal z uporabo naravnih masažnih olj, ki imajo številne blagodejne učinke na kožo in telo. Vzemite si čas zase, prisluhnite telesu in storite nekaj dobrega za sebe in svoje telo.

 

Vaša maserka Sanja.

 

Masaža je vsem dostopno darilo, ki si ga lahko podarimo.